Hoe hou ik als ondernemer zicht op de administratie als mijn administratie uit handen wordt gegeven?

In een recent verleden kwam het nog wel eens voor dat u de klappers met de administratie naar uw boekhouder bracht en de stukken tijdelijk kwijt was. U zult dan eerst het administratiekantoor die uw boekhouding bij houdt moeten bellen en  zeggen wat u wilt weten of wat uw vraag is zodat zij u verder kunnen helpen. Dit is een niet ideale situatie. Inzicht heeft u dus nog altijd wel alleen duurt het wat langer voor de gevraagde informatie er is.

Ook kan u met het administratiekantoor afspraken maken waardoor u zicht houdt op heel uw administratie. Een oplossing is bijvoorbeeld dat de administrateur de werkzaamheden op uw eigen locatie afwerkt. Zo kunt u bijvoorbeeld met hen afspreken dat er eens in de zoveel weken iemand komt met cijfers of dat ze u op de hoogte houden van dubieuze debiteuren. Zo kunt u uw administratie uitbesteden zonder dat u het zicht hierop verliest.

Door de hedendaagse technologie zijn beide mogelijkheden echter niet meer nodig. De meeste accountants en boekhouders werken met geavanceerde systemen welke d.m.v. internet zijn te benaderen zodat u toch gewoon in uw administratie kan kijken. Zo kunt u hier dus gewoon zicht op houden. Alleen kan dit nu niet meer meteen maar met een  omweg.

Met een goed accountantskantoor kunt u in overleg heel veel regelen zodat u zich nooit  zorgen hoeft te maken om uw administratie. De bedrijven hieronder kunnen u zeer zeker verder helpen uw vraagstuk rondom uitbesteden administratie.

Administratiekantoor Mionto
10766
Administratiekantoor Mionto: betaalbare, transparante kwaliteit. Bij administratiekantoor Mionto kunt u de taken zelf verdelen. U kunt de volledige administratie aan ons over laten maar u kunt ook een deel, of zelfs alles zelf invoeren. Wij verzorgen dan de controles. Wij werken transparant zodat u altijd weet wat er in uw administratie gaande is. U ontvangt periodiek rapportages van ons. Wij geven graag advies zodat u weet wat u kunt verwachten. Daarnaast ontvangen nieuwe klanten bij ons het eerste jaar 50% korting. Vraag naar de voorwaarden.
Datum toegevoegd: 2011-07-09 23:07:16
Aantal Hits: 42
Google PR: